BHV cursus individueel

BHV Cursus individueel (prijs p.p.)

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen om zo goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Tijdens de BHV cursus leert u hoe u moet handelen bij calamiteiten op de werkplek.

U volgt de BHV cursus online via onze partner 112bhv.nl, waar en wanneer het u uitkomt. Zodra u bent geslaagd voor de theorie volgt u een halve dag praktijk op één van de 20 externe locaties in Nederland. 

De BHV cursus is zowel geschikt voor het halen als verlengen van uw BHV diploma. U volgt al een BHV cursus vanaf € 149,- (exclusief BTW).


Schrijf u hier direct in voor de BHV cursus

 

Heeft u meer dan 9 BHV’ers? Bekijk dan de BHV Groepscursus van 10 - 15 personen. 

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 180,00 Incl. btw

Dit product wordt gratis verzonden!

naar boven Productinformatie

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) geregeld te hebben om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op calamiteiten. 

Een BHV cursus zorgt ervoor dat de cursisten in staat zijn om te handelen bij de meest voorkomende noodsituaties op of rondom de werkplaats. Denk hierbij aan brand, ontruiming, ongelukken en levensbedreigende situaties. 

De cursisten leren mogelijk letsel te voorkomen of eventuele slachtoffers in een zo optimaal mogelijke conditie over te dragen aan de professionele hulpverleners. Hierdoor wordt de kans op blijvend letsel of zelfs overlijden verkleind.

Als cursist volgt u de theorie via e-learning, waar en wanneer het u uitkomt.  

De theorie bestaat uit de volgende e-learning modules:

  • Bedrijfshulpverlening
  • Eerste hulp: reanimatie
  • Eerste hulp: overig letsel
  • Brand
  • Communicatie
  • Ontruiming

Zodra u bent geslaagd voor het online theorie examen volgt u het praktijkgedeelte van 4 uur. Tijdens het praktijkgedeelte leert u onder begeleiding van NIBHV-gecertificeerde trainers, reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en oefent u met verschillende blusmiddelen. Voor een BHV cursus van 10-15 personen hebben wij een BHV Groepscursus.

De BHV cursus wordt gegeven door onze partner 112bhv.nl, dit jaar verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid.

U volgt al een BHV cursus vanaf € 149,- (exclusief BTW). Schrijf u hier direct in voor de BHV cursus

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. 

 

naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: BHV Cursus individueel (prijs p.p.)

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Waarde
Kwaliteit