BHV groepscursus

BHV Groepscursus 10-15 personen (prijs p.p.)

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Tijdens de BHV cursus leert u hoe u moet handelen bij calamiteiten op de werkplek.

De cursisten volgen de BHV cursus online via onze partner 112bhv.nl, waar en wanneer het uitkomt. Daarna volgen ze het praktijkgedeelte van een halve dag. De BHV praktijk kan bij u op locatie (incompany) of op één van de 20 praktijklocaties worden gevolgd. De cursus wordt in goed overleg ingepland

Interesse of vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

€ 128,00 Incl. btw

X

Dit product wordt gratis verzonden!

naar boven Productinformatie

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) geregeld te hebben om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op calamiteiten. 

Een BHV cursus zorgt ervoor dat de cursisten in staat zijn om te handelen bij de meest voorkomende noodsituaties op of rondom de werkplaats. Denk hierbij aan brand, ontruiming, ongelukken en levensbedreigende situaties. 

De cursisten leren mogelijk letsel te voorkomen of eventuele slachtoffers in een zo optimaal mogelijke conditie over te dragen aan de professionele hulpverleners. Hierdoor wordt de kans op blijvend letsel of zelfs overlijden verkleind.

De cursisten volgen de theorie via e-learning, waar en wanneer het hen uitkomt.  

De theorie bestaat uit de volgende e-learning modules:

  • Bedrijfshulpverlening
  • Eerste hulp: reanimatie
  • Eerste hulp: overig letsel
  • Brand
  • Communicatie
  • Ontruiming

Zodra de cursisten zijn geslaagd voor het online theorie examen volgt het praktijkgedeelte van 4 uur. Tijdens het praktijkgedeelte leren de cursisten onder begeleiding van NIBHV-gecertificeerde trainers, reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en oefenen ze met verschillende blusmiddelen.

De BHV cursus wordt gegeven door onze partner 112bhv.nl, dit jaar verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie Arbo & Veiligheid.

Interesse of vragen? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

 

 

 

naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: BHV Groepscursus 10-15 personen (prijs p.p.)

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Waarde
Kwaliteit