AED dossier

Voor alle AED’s houden we een uniek AED dossier bij om er zeker van te zijn dat de AED's altijd naar behoren functioneren. Alle periodieke controles worden in dit dossier opgeslagen. U kunt hier ook zien wanneer u nieuwe plakelectroden (pads) of een nieuwe accu gaat ontvangen. Dit is afhankelijk van het gekozen AED pakket.

PreveCo houdt het beheer van de AED samen met u bij. Maandelijks ontvangt u een mail waarin we vragen om de AED te controleren. De controle is heel eenvoudig; u leest de indicator op de AED die u rechts bovenin kunt vinden. Deze moet altijd groen zijn. Let op deze indicator heeft geen licht, dit is een groen vlakje! U bevestigd de controle online via het AED online dossier. We weten zo dat u een operationele AED heeft. 

We herinneren u tijdig aan ieder controlemoment per mail en vragen u om de controle digitaal te bevestigen. Dit doet u in uw AED dossier, log in om bij uw AED dossier te komen. 

Indien uw AED niet naar behoren functioneert wordt uw AED in overleg met u opgehaald en (tijdelijk) vervangen. Zo blijft u altijd in bezit van een goed functionerende AED.